Veel gestelde vragen

Lees hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen!

Hoe verloopt de bestelling van een cursus?

  • Boven in beeld staat het kopje Cursussen. Hier zijn alle modules te vinden. Als je een keuze hebt gemaakt klik je op: Toevoegen aan winkelwagen.
  • Je wordt doorgestuurd naar de pagina om af te rekenen. Vul jouw gegevens in en kies jouw bank voor de Ideal betaling. Vink aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en klik op Bestelling plaatsen.
  • Nu wordt je doorverwezen naar de Ideal betaalpagina. Zodra de betaling gelukt is, wordt je terugverwezen naar onze website.
  1. Je krijgt nu twee mailtjes toegestuurd (check ook je even spam box!). De eerste mail bevat een bevestiging van je bestelling en de factuur (in PDF formaat).
  2. De tweede mail is een bevestiging voor het aanmaken van een account. Dit account heb je nodig om in te loggen in de beveiligde leeromgeving. Klik in dit mailtje op: Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zodra je dit gedaan hebt, kun je inloggen.
  3. Als je ingelogd bent, klik dan op Cursussen en ga naar de cursus die je hebt aangeschaft. Klik dan op de Bekijk meer button, hier vind je het leerplan. Hierin staan de filmpjes van de cursus met een vinkje erachter. Deze kun je nu bekijken.

Je kunt inloggen en uitloggen op de website door te klikken op het poppetje rechts bovenin beeld.

Kan ik alleen in de avond de cursus volgen?

Zodra je de cursus hebt aangeschaft krijg je de inloggegevens via een mail binnen. Je hebt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week onbeperkt toegang tot de cursus.

Moet ik een massagetafel aanschaffen om deze cursus te kunnen doen?

Nee dat is niet nodig, je partner kan ook gewoon op een fitnessmatje gaan liggen en in sommige gevallen op een stoel zitten. Ook op bed kan er gemasseerd worden. Als je er maar op let dat het voor allebei comfortabel is qua houding.

Als ik deze cursus heb gevolgd, ben ik dan gediplomeerd masseur?

Nee, dit is een cursus bedoelt voor particulieren die willen leren masseren. Je krijgt geen certificaat als u de cursus volledig gevolgd heb.

Kan ik bij alle pijnklachten gaan masseren?

Nee, dat is niet de bedoeling. Iedere cursist moet eerst een verplicht filmpje bekijken waar ik in ga op verschillende klachten waarbij massage niet toegepast kan/mag worden. Als je twijfelt of je kan/mag masseren, neem dan eerst contact op met de huisarts of een professional.

Wanneer worden de producten verzonden?

Als je een bestelling plaatst, wordt deze in principe altijd de eerst volgende werkdag verzonden. Dus als je op woensdag iets besteld, wordt deze op donderdag op de post gedaan. Maar als je op vrijdag iets besteld, zal het maandag op de post gaan. Verzending gaat va PostNL en levering is over het algemeen de volgende werkdag.

Wat zijn de verzendkosten voor producten uit de webshop?

Zie het onderstaande schema voor de verzenkosten:

Product Aantal stuks Verzendkosten
Theraband Tot 3 stuks €2,99
Theraband Vanaf 4 stuks €4,99
Massageolie 100 ml Tot 8 flesjes €4,99
Massageolie 100 ml Vanaf 9 flesjes €7,99 incl. Track and Trace code
Massageolie 250 ml Tot 4 flesjes €4,99
Massageolie 250 ml Vanaf 5 flesjes €7,99 incl. Track and Trace code

Kan ik producten uit de webshop of de online Modules retourneren?

Producten uit de webshop kunnen binnen 30 dagen retour gestuurd worden, mits deze in ongebruikte staat zijn. Neem hiervoor contact op via de email of het contactformulier, om aan te geven dat je producten wilt retourneren. De verzendkosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Voor de online Modules geldt ook dat je 30 dagen herroepingsrecht hebt. Hierbij geldt wel dat er maximaal drie filmpjes uit de module mogen zijn bekeken. Als er meer filmpjes uit de module zijn bekeken, dan is het niet meer mogelijk om geld terug te vragen.

Neem altijd contact op via de email of het contactformulier om aan te geven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht voor de online Modules.

Wat kan ik doen bij vragen, opmerkingen of klachten?

Wij horen graag terug of de producten of modules bevallen en krijgen ook graag feedback over wat hier nog verbeterd aan kan worden. Dit kan worden doorgeven via de email of via het contactformulier op de website.

Comments are closed.